Datum: 06-12-2022 - 16:11
27
okt
'14

Vrouwen lastiggevallen op de Gooweg.

Binnen een week tijd zijn twee vrouwen lastiggevallen op de Gooweg in Noordwijkerhout. Het eerste voorval speelde zich af op maandagavond 20 oktober rond 23.45 uur. Een vrouw op een scooter reed vanuit Noordwijk richting Noordwijkerhout toen zij ter hoogte van het parkeerterreintje...

naar het Leeuwenhorstbos een wandelaar zag lopen. Toen zij bij deze wandelaar was kreeg zij plots een duw van hem en kon net aan haar evenwicht bewaren. Zij is vervolgens snel doorgereden naar Noordwijkerhout en heeft de politie gebeld.

De man zou rond de 30 jaar en ongeveer 170cm lang zijn, een getint uiterlijk en kort zwart haar hebben. Hij droeg een donkere trui en spijkerbroek.

Het tweede voorval speelde zich af zondagochtend vroeg op 26 oktober rond 5.20 uur. Een vrouw op een fiets reed ook vanuit Noordwijk richting Noordwijkerhout toen net voor het eerder genoemde parkeerterrein een man op een fiets naast haar kwam rijden. Deze man gaf de vrouw een duw en probeerde haar af te snijden. Dit lukte gelukkig niet en deze vrouw heeft aan de man duidelijk gemaakt dat ze 112 ging bellen en is hard doorgefietst.

Deze man zou donker getint zijn, donkerbruin haar hebben en ouder dan 30 jaar zijn. De man droeg een donkerkleurige jas.

Hoewel de politie in beide gevallen gezocht heeft naar deze man is hij helaas niet gevonden. De identiteit is dus vooralsnog niet bekend bij ons. Wij zijn dan ook op zoek naar getuigen die ons eventueel meer kunnen vertellen over deze man of die getuige zijn geweest van een van deze of een ander (voor ons onbekend) voorval. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of anoniem (MMA) via 0800-7000. (wvn)

Foto politie.