Datum: 24-09-2020 - 19:48
26
okt
'14

Een lach en een traan: ‘Gouwe handjes’.

In november speelt  toneelvereniging ODI driemaal een tragikomedie speciaal voor Johnny Kraaijkamp Sr. geschreven door Haye van der Heyden. Het toneelstuk ‘Gouwe handjes’ gaat over Louis, een gefortuneerde, gepensioneerde zakenman met een goed ontwikkelde...

neus voor vrouwen. Dankzij zijn kennis van het vrouwelijk schoon is hij rijk geworden. Alles wat Louis aanpakte veranderde in goud. Dan komt hij onverwacht alleen te staan als zijn echtgenote Emma, waarmee hij intens gelukkig is, plotseling overlijdt. Aan haar sterfbed moet hij Emma beloven dat hij na haar dood weer gelukkig wordt.

De belofte die hij op haar sterfbed heeft gedaan speelt een belangrijke rol. Hij heeft helemaal geen behoefte om weer op zoek te gaan naar geluk. Het blijkt echter een belofte waar hij niet onderuit kan komen en waarin vijf vrouwen een belangrijke rol spelen. Als hij na een tijdje Claire tegenkomt lijk het nakomen van zijn belofte aan Emma toch niet zo moeilijk als hij had verwacht. Wordt Louis weer gelukkig?

Kaarten en data:
ODI speelt ‘Gouwe handjes’ op 14 en 15 november in De Schelft in Noordwijkerhout en op 22 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint steeds om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal open. Kaarten a € 8,- zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom of via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto's repetitie PR.