26
okt
'14

Wethouder Knapp opent Bodyshop & Wellness Arokaya in de Dorpsstraat.

Wethouder Knapp benoemde het al in zijn openingstoespraak "Het goed met de bezettingsgraad van de winkelpanden in het centrum van Noordwijkerhout". Zaterdagmiddag mocht hij het lint doorknippen voor de opening van een nieuw en mooi bedrijf in de Dorpsstraat tegenover de Witte Kerk...

Het voormalige ABN-bankgebouw heeft een metamorfose ondergaan en is er vanaf heden Bodyshop & Wellness Arokaya gevestigd.

De dames Suttida en Lay gaan er voor zorgen dat u zich in de Dorpsstraat voor even waant in het prachtige Thailand en dat het voor u een plek is voor kwalitatief hoogwaardige Thaise behandelingen en kwaliteitsproducten voor Oosterse ontspanning en healing.

Ervaar zelf het gevoel van Oosterse ontspanning en healing, ervaar het pure van Arokaya bodyshop en wellness.

De Bodyshop van Arokaya.
Binnen de bodyshop van Arokaya vindt u hoogwaardige Thaise kwaliteitsproducten van o.a. het merk Vuudh met ingrediënten welke natuurlijk, uitgebreid getest en dierproefvrij zijn.

De producten van Arokaya Bodyshop zijn volledig toegewijd op aromatische producten en huidverzorging, zijn een genot voor uw zintuigen en hebben fantastische geuren.

De huidverzorgingsproducten, welke binnenkort bij Arokaya verkrijgbaar zijn, zijn op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten voor het beschermen, hydrateren en voeden van de huid met als uiteindelijke doel: ontspanning en voelen heerlijk aan op de huid.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en onze producten willen uitproberen, dan zien we u graag bij ons in de Bodyshop om u heerlijk te verwennen.

Arokaya Wellness.
De traditionele behandelingen en massages van Arokaya Wellness zijn meer dan alleen een behandeling. We bieden behandelingen aan met onze Thaise kwaliteitsproducten.

De behandelingen dragen een perfecte bijdrage aan de gezondheid, de innerlijke geest en zorgen ervoor dat u weer helemaal in balans komt en blijft.

Er zijn ook combinatiemogelijkheden in overleg met de masseuses. Om misverstanden te voorkomen: wij bieden geen erotische diensten aan.

Voor meer informatie kijk op de website van Bodyshop & Wellness Arokaya, klik hier.

Foto's opening BON.