Datum: 26-03-2023 - 15:07
22
okt
'14

Duinknijnenrijk blijft maar groeien!

Behalve het organiseren van geweldige carnavalsfeesten voor De Zilk en omgeving zijn de Duinknijnen weer zeer actief geweest het afgelopen jaar. 3 vrouwelijke Duinknijnen zorgde ervoor dat Prins Moesico & Prinses Vemicia het nog flink druk hadden met kraambezoek deze zomer. Jeroen en Britt...

Warmerdam werden 27 mei de gelukkige ouders van Yara, een pracht dochter.

Op 29 augustus was het dubbel feest. Bij Tom en Joyce van Maris werd Evi geboren en Fred en Eveline Meiland werden de gelukkige ouders van Emma. Zal één van deze knappe meiden over 11 jaar de Dwergknijnen voorgaan als Jeugdprinses?

Voorlopig is het echter nog niet zover. De ouders genieten nu nog van de diverse kraambezoeken. Met nog enkele andere laatste plichtplegingen zullen dit soort bezoeken behoren tot de laatste taken die dit Prinsenpaar doet.

Op vrijdag 7 november zal het 23ste Prinsenpaar der Dwergknijnen bekendgemaakt worden en zaterdagavond 8 november het 47e prinsenpaar der Duinknijnen. Deze datums heeft iedereen wellicht al in hun agenda staan, zo niet pak dan nu een pen en je agenda en we zien jullie graag verschijnen in Trefcentrum De Duinpan.

Foto's PR