Datum: 09-07-2020 - 00:02
22
okt
'14

Gulle Tjon’s SpareRibs op Landgoed Tespelduyn

Binnenkort is het 30 jaar geleden dat "Gulle Tjon" Affo zijn eerste zaak opende onder de naam waaronder hij nog steeds beroemd is in de regio en ver daarbuiten: De Gulle Tjon. Later startte hij Thai Tjon en Tjon's Buurman. In 2010 ging hij met pensioen, maar hij is nog altijd actief...

Grote passie voor muziek bracht Tjon Affo naar Noordwijk waar hij liefst 15 jaar als DJ in 't Zeepaardje werkte. Zijn ambitie om zijn brood in de muziek te verdienen werd definitief verstoord door slechthorendheid veroorzaakt door een hersenvliesontsteking.

Tjon ging niet bij de pakken neer zitten en opende zijn restaurant en steakhouse De Gulle Tjon. Door uitstekend gastheerschap, ongekende liefde voor lekker eten en voor koken wist hij deze zaak tot grote hoogte te brengen. Niet alleen gasten uit de Bollenstreek, maar ook Spareribs-liefhebbers uit de verre omgeving kwamen naar de Gulle Tjon om van deze specialiteit te genieten.

 

Zoals gezegd is Tjon nog altijd actief en organiseert hij maandelijks Gulle Tjon's Spareribs-avonden op Landgoed Tespelduyn. De eerstvolgende Spareribs avonden zijn op 23 oktober en 20 november. Reserveren is aanbevolen.

Foto's PR