Datum: 22-05-2022 - 12:27
16
okt
'14

Woensdag 5 november schoolzwemtoernooi.

Op woensdag middag 5 november organiseren wij weer ons jaarlijkse schoolzwemtoernooi voor alle kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool uit Noordwijkerhout. Iedereen  van groep 5 t/m 8 die in het bezit is van een diploma A mag aan dit toernooi meedoen. We zwemmen allemaal...

1 baan schoolslag en 1 baan vrije-slag.

Deze tijden worden bij elkaar opgeteld en tellen mee voor de punten voor de grote schoolbeker. En als afsluiting hebben we weer de clowntjes estafette. Dit wordt weer een vrolijke estafette.

Het toernooi begint om 13.30 uur (wel 15 min van te voren aanwezig zijn) en om 15.30 uur is de prijsuitreiking in de hal van de Schelft. Er zijn weer heel veel medailles te winnen en wat vooral heel spannend is. Welke school mag de grote schoolbeker weer voor een jaar meenemen? Vorig jaar was dit de Prinsenhof.

 

Je kan je vanaf nu opgeven bij je gym juf of meester op school. De inschrijving sluit op woensdagavond 29 oktober. Ook de kinderen die niet in Noordwijkerhout op school zitten maar wel wonen mogen zich opgeven bij de school van hun vriendje of vriendinnetje. Het belooft weer een spannend maar vooral een sportief toernooi te worden.

Dus vind je het leuk om mee te doen geef je dan op bij je gym juf of meester. Mocht je het nog een beetje eng vinden en twijfel je daarom, geef je dan op voor de speciale oefen training op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Wij hebben een speciaal trainingsuurtje georganiseerd zodat je de zwemslagen nog even kan oefenen.

Voor deze speciale training moet je je wel even opgeven, dit mag je dan doorgeven op school. Wij hebben er zin. Voor vragen en overige inlichtingen, namens de zwemvereniging Noordwijkerhout. Sandra van den Nieuwendijk 06-22762713.