17
okt
'14

Wethouder De Jong verricht officiële opening Administratiekantoor Finance Anders.

Donderdagmiddag 16 oktober heeft wethouder Henri de Jong de officiële opening verricht van het Administratiekantoor Finance Anders van eigenaresse Isolde Goulooze. Het nieuwe kantoorpand is gehuisvest in de Havenstraat en in zijn toespraak gaf wethouder De Jong aan...

blij te zijn met de komst van weer een mooi bedrijf, met een enthousiaste eigenaresse in het centrum van Noordwijkerhout.

Administratiekantoor Finance Anders:
De kranten staan vol van berichten over hoe moeilijk startende ondernemers het in Nederland hebben. "Slechts" 63% van de starters bestaat na drie jaar nog. En van snelle groei is vaak al helemaal geen sprake. Moeizaam sprokkelt men de eerste omzetten binnen.

Administratiekantoor Finance Anders is afgelopen april begonnen als administratiekantoor in Noordwijkerhout. Een branche waar er al 13 van in een dozijn zitten, dus hoe maak je dat nu succesvol ? "Finance Anders is echter sinds april zo hard gegroeid, dat we reeds nu uit onze jasje zijn gegroeid en we besloten hebben een kantoorpand te huren" aldus eigenaresse Isolde Goulooze.

Vol enthousiasme verteld ze ondertussen door over de groei van haar jonge bedrijf en haar keuze voor "anders". Per januari hopen we ook personeel te kunnen gaan aannemen wat tevens een reden was om niet meer vanuit huis te willen werken.

'Finance Anders' is dus wel succesvol, en wij waren dus reuze benieuwd waar dit succes dan aan te danken is. Eigenaresse Isolde Goulooze verteld snel verder: "Wij zijn een jong en dynamisch administratiekantoor die een laagdrempelige uitstraling wil hebben. Daarom ook de keuze om niet op een industrieterrein te gaan zitten, maar gewoon in het gezellige centrum van Noordwijkerhout waar iedereen binnen kan lopen voor een vraag.

'Finance Anders' heeft zijn naam dan ook bewust gekozen, geen dure pakken en hoge rekeningen van accountants of administrateurs waarvan eigenlijk niemand begrijpt wat ervoor gedaan wordt. Vaste all-in prijzen zodat de ondernemers precies weten waar ze aan toe zijn.

En vervolgt ze: "Doelen stellen, dit creëert focus waardoor de groei van ons bedrijf maximale aandacht krijgt. En alles wat aandacht krijgt groeit. Deze echte intense focus kun je alleen opbrengen als je werkt vanuit passie." Tja 'Finance Anders' is een bijzonder bedrijf met bijzondere mensen, echt anders... Blijkbaar is succes dus ook mogelijk als je anders bent... of misschien wel juist....

Voor meer informatie 'Finance Anders', klik hier.

Foto's opening redactie BON.

Eerste foto v.l.n.r. wethouder Henri de Jong, Ruud Goulooze, Isolde Goulooze.