Datum: 19-02-2020 - 19:26
14
okt
'14

Najaarsfeest voor gasten van de Zonnebloem.

Het najaarsfeest voor onze gasten van de Zonnebloem Noordwijkerhout werd op zaterdag 11 oktober in het Victorhuis gevierd. Voorzitter Henk de Kleer merkte in zijn welkomstwoord op blij te zijn ook nu weer een groot aantal gasten en vrijwilligers te mogen begroeten. Ze werden...

zoals gebruikelijk onthaald op alles wat je bij een feest mag verwachten.

Na de koffie met gebak het eerste optreden van Popkoor Bloom. De dirigent vertelde dat het koor wel heel goede herinneringen had aan het voorgaande optreden voor de Zonnebloem in Noordwijkerhout. Voor een aantal gasten reden om de dirigent deskundig van advies te dienen.

Enthousiast werd door de gasten gereageerd op de prachtige, herkenbare songs. Dit tot grote inspiratie van het koor. Tijdens de pauze waren het de vrijwilligers die de gasten de nodige hapjes en drankjes aanboden en daar waar nodig hun welzijn in het oog hielden.

 

Na al dit heerlijks het tweede optreden van het koor, bij wijze van spreken werden de sterren van de hemel gezongen. En ook nu weer enthousiaste reacties van de gasten. Voor de voorzitter aanleiding om het eind van het optreden de dirigent een compliment te maken voor de prachtige stemmen en het inspirerende optreden.

Met een drankje en een hapje werd deze bijzonder feestelijke middag afgesloten. Even na 16.30 uur uur wenste de voorzitter iedereen wel thuis met dank aan allen die zich hebben ingezet om deze middag tot een feest te maken. Maar, het werk van de vrijwilligers blijft een never ending story: “Gelukkig hebben wij elkaar”.

Foto's PR