Datum: 01-07-2022 - 00:27
13
okt
'14

Bloembollen en lasagne?

Volg de workshop lasagne-beplanting tijdens de Bloembollen- zaterdag op 18 oktober bij bloembollenbedrijf P. Pennings! Naast het planten van bloembollen in de tuin kunnen bollen ook prima geplant worden in potten of manden. Voor een leuk verrassingseffect plant je verschillende...

voorjaarsbloembollen in lagen. Hiermee word je in het voorjaar weken lang verrast door het opkomen van nieuwe soorten en bloeien er veel langer bloemen. Dit doe je heel gemakkelijk door de bollen in lagen/etages te beplanten, net als met lasagne. Bloembollen en lasagne vormen zo een smakelijke combinatie. Simpel, makkelijk en snel met maximaal resultaat!

Workshop lasagnebeplanting
Wilt u weten hoe u de pot of mand precies kan vullen? Volg dan de workshop die tijdens de bloembollenzaterdag in de schuur van P. Pennings Bloembollenbedrijf wordt gegeven. Onder leiding van een vakvrouw planten we meerdere lagen verschillende bloembollen in een mand van 50 cm doorsnede. Resulaat: een bloemexplosie in het voorjaar!

 

De workshop wordt gegeven om 10.30 uur en om 13.30 uur. Wilt u meedoen? Vooraf opgeven is gewenst, stuur een email met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten zijn € 20,- inclusief alle materialen en koffie of thee.

Bloembollen direct bij de kweker
Kies uw bloembollen direct bij de kweker uit  en start met het planten van de tuin of de potten. Een goede kwaliteit, grote bolmaten, veel soorten narcissen en de geur van de bollenschuur natuurlijk even opsnuiven. U bent van harte welkom bij Bloembollenbedrijf P. Pennings op onze tweede Bloembollen Zaterdag op 18 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur.

Natuurlijk zijn wij doordeweeks ook aanwezig, ’s ochtends kunt u altijd binnen lopen of bel even op 0252 376100. Geen tijd om langs te komen, ook online kunt u bloembollen bij ons bestellen. Ga naar www.bypennings.nl Het planten kan nu echt bijna beginnen! U vindt het bloembollenbedrijf aan de Herenweg, 344 b.

U wordt van harte welkom geheten door Rik en Ilse Pennings.

Foto's pr.