Datum: 02-06-2020 - 20:12
13
okt
'14

ODI speelt de tragikomedie ‘Gouwe handjes’.

In november speelt toneelvereniging ODI het prachtige stuk ‘Gouwe handjes’ van Haye van der Heyden. Dit stuk is speciaal geschreven voor Johnny Kraaijkamp senior. De gepensioneerde zakenman Louis heeft 'Gouwe handjes', het gaat hem voor de wind. Alles wat Louis aanraakt...

verandert in goud. Hij houdt zielsveel van Emma, zijn tweede vrouw en grote liefde.

Maar die gouwe handjes kunnen niet voorkomen dat Emma aan kanker overlijdt. Op haar sterfbed laat Louis beloven dat hij weer gelukkig gaat worden en een nieuwe vrouw zoekt. Louis mist de humor en de liefde van Emma, eigenlijk heeft hij wel genoeg van het leven.

Wanneer een half jaar na het overlijden van Emma heel toevallig een mooie jonge vrouw bij Louis aanbelt, komt zijn levenslust terug. Die belofte van nieuw geluk is zo gek nog niet.

Niet iedereen is daar blij mee. De vrouwen in zijn omgeving trachten invloed uit te oefenen op hoe hij zijn nieuwe leven vorm moet geven en vooral met wie! Zijn dochter Alice, zijn schoonzuster Charlotta en de werkster Suze en callgirl Claire, allemaal bemoeien ze zich met het geluk van Louis.

Gouwe handjes is een tragikomedie over het belang van liefde en over de dood. Een komisch stuk met zeker ook diepzinnige momenten. Een mooie avond uit, een avond met een lach en een traan.

Kaarten en data:
ODI speelt ‘Gouwe handjes’ op 14 en 15 november in De Schelft in Noordwijkerhout en op 22 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint steeds om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal open. Kaarten a € 8,- zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom of via www.toneelverenigingodi.nl