Datum: 05-07-2020 - 08:25
12
okt
'14

Succesvol resultaat inzameling Voedselbank.

Nu na de inzameling op vrijdag en zaterdag kijken we tevreden terug op een uitstekend resultaat van de voedselinzameling bij Digros en Lidl. Dit mede vanwege de aandacht van Blik op Noordwijkerhout, de regionale bladen als het Noordwijkerhouts Weekblad en RTV Bollenstreek die...

in een interview met Corrie Hendriks op zaterdagochtend,  extra aandacht vroeg voor de actie. De winkels werkten mee om de inzameling tot een succes te maken.

Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, de hulp van Rabobank medewerkers en de mogelijkheid om het aangeboden voedsel in de Witte Kerk over te slaan in kratten, hebben we 100 kratten met levensmiddelen kunnen vullen. Daarnaast ontvingen we nog 210 euro aan donaties in de broodtrommels.

Als vervolg op de inzameling is een aantal vrijwilligers de komende dagen bezig met het uitsorteren en opslaan van de levensmiddelen in ons verdeelpunt. Ook iets doen voor de voedselbank? Dan is uw gift van harte welkom op bankrekening nummer: NL35RBRB 0898508851 t.n.v. Stichting Voedselbank Noordwijkerhout.

Foto PR.