Datum: 05-07-2020 - 15:55
11
okt
'14

Nieuwe website bij seizoensstart Scouting St. Jozef/Emerentiana.

Feest bij de leukste scoutinggroep van Noordwijkerhout. Niet alleen heeft Scouting St.Jozef/Emerentiana sinds kort een gloednieuwe website, maar ook zijn de wekelijkse opkomsten weer in volle gang! Met een heus circus werd de aftrap werd op een vrolijke manier de aftrap gegeven...

voor het nieuwe scoutingseizoen.

Onder Maasgaarde bij Scouting St.Jozef/Emerentiana verrees twee weken geleden ineens een echte circustent. Er was alleen één probleem: de artiesten waren het centrum van Noordwijkerhout in gevlucht. Zowel een mimespeler, clown-vrouwtje, Ronald McDonalds en de koordanser konden gelukkig via een vrolijke vossenjacht worden opgespoord. Toen kon eindelijk de show beginnen.

Bij het Hesconk bleken alle acts in het teken te staan van het ‘overvliegen’. De oudste kinderen ‘vlogen’ namelijk op speciale wijze over naar hun nieuwe leeftijdsgroep (speltak). Dat betekende dus een leeuwenshow, echt koordansen, een menselijke toren en soms zelfs een clowneske taart in het gezicht. Al met al een geslaagde dag!

Inmiddels is het circus alweer lang en breed vertrokken en is het honk de plaats voor de wekelijkse opkomsten. Sterker nog, scouting is veel meer dan alleen het circus. Dat betekent bijvoorbeeld smokkelspellen spelen, vuur maken, pionieren, originele dingen knutselen en nog veel meer. Lijkt het jou ook leuk om eens bij de scouting te kijken? Kom dan een keertje kijken bij een van de speltakken.

De bevers (5 t/m 7 jaar) hebben hun opkomst op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en de welpen (7 t/m 11 jaar) draaien van 14.00 uur tot 16.00 uur. Dat is echter nog niet alles, want op vrijdagavond van 17.00 tot 19.00 uur zijn er de scouts (11 t/m 15 jaar) en de explorers (15 t/m 17 jaar).

Voor meer informatie over Scouting St. Jozef/Emerentiana, kijk eens op de vernieuwde website: www.hescohonk.nl

Foto's PR