Datum: 01-06-2023 - 17:06
11
okt
'14

Kids4Nix met bus en trein tijdens herfstvakantie

In de herfstvakantie, van 11 tot en met 26 oktober 2014, reizen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar bij Arriva helemaal gratis. De Kids4Nix-actie is geldig tijdens de officiële schoolvakanties van basisscholen in Nederland. Arriva wil met deze actie kinderen kennis laten...

maken met de bus en de trein.

Het reizen met de bus of de trein is gratis voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar, mits er een betalende volwassene meereist. Volwassenen met een abonnement worden als betalende volwassenen beschouwd.

Een speciaal kids4nix-ticket is te downloaden via www.arriva.nl/kids4nix. Per ticket mogen er maximaal drie kinderen meereizen. Het gratis reizen geldt door de week vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Op de speciale Kids4Nix-site zijn naar het ticket ook kleurplaten te downloaden, de actievoorwaarden na te lezen en staat een overzicht van de schoolvakanties.

De actie is alleen geldig in de bussen en treinen die volgens de reguliere dienstregeling rijden. De Opstapper, Belbus, Buurtbus, etc. zijn dus uitgesloten van de actie.