Datum: 01-06-2023 - 17:45
10
okt
'14

Koffieconcert door Drumfanfare Altesa.

De afgelopen weken hebben de leden van Drumfanfare Altesa alles in het werk gesteld om zo veel mogelijk loten voor de grote Altesa Loterij te verkopen. Ze zijn langs deuren gegaan en  hebben vrienden en familieleden benaderd. Bijna alle loten zijn verkocht, een mooi resultaat...

De laatste loten tijdens het koffieconcert.
Er zijn nog een aantal loten beschikbaar. Tot op het laatste moment kunnen deze nog gekocht worden. Voorafgaand aan  het koffieconcert dat a.s. zondag wordt gehouden in De Duinpan worden de laatste loten nog aan de man gebracht en kunt u nog meedingen naar die mooie prijzen. Op zondag 12 oktober a.s. bent u van harte welkom in het Trefcentrum Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk. Aanvang van het concert is 13.30 uur. De toegang is gratis.

De Trekking van de grote Altesa Loterij
Vorig jaar vond de trekking helaas plaats tijdens  een gewone repetitie avond omdat de Duinpan niet beschikbaar was. Dit jaar wordt de trekking van de loterij als vanouds muzikaal omlijst door een koffieconcert  in De Duinpan. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij het concert en de aansluitende trekking, dan wordt de prijs bij u thuis afgeleverd. Altesa hoopt natuurlijk op een enorme opkomst en is helemaal klaar voor een gezellig zondagmiddag concert.

Foto's PR