Datum: 09-08-2020 - 13:02
08
okt
'14

VVV en BON winnen landelijke VVV Lekkerweg Cadeaubon actie.

Het VVV Noordwijkerhout had in samenwerking met de redactie van Blik Op Noordwijkerhout, afgelopen mei/juni een leuke VVV Lekkerweg 'Raad de deur' actie ontwikkeld. Op 14 juni werden de winnaars, Leo en Jenny Duivenvoorde, verblijd met een cadeaukaart van maar liefst € 100,-...

Gelijk met de verschillende acties van alle VVV's in Nederland, werd er door de landelijke VVV-organisatie ook een prijs beschikbaar gesteld voor de VVV-vestiging welke de meest origineelste, leukste en succesvolste actie ontwikkelde. Afgelopen dinsdag maakte de organisatie bekend dat het VVV in Noordwijkerhout de grote winnaar was geworden van de landelijke actie.

Woensdagavond maakte Cilene Geerlings (manager VVV Noordwijkerhout) bij een bijeenkomst in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk aan de vrijwilligers bekend, dat hun VVV-vestiging in Noordwijkerhout de hoofdprijs van € 1500,- in de wacht had gesleept. Onder de blij verraste vrijwilligers werd de € 1500,- aan Lekkerweg-cadeaubonnen eerlijk verdeeld, zodat zij binnenkort allemaal een lekker weekendje weg kunnen gaan.

Al met al was de succesvolle 'Raad de deur' actie een prima samenwerking tussen het VVV Noordwijkerhout en Blik Op Noordwijkerhout, wat zeker in de toekomst nog wel een vervolg zal krijgen.

De VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee je iemand een overnachting naar keuze cadeau geeft. Verpakt in een luxe doosje waarin ook een inspiratieboekje zit en zo wordt het een onvergetelijk cadeau. Tijdens het zoeken naar een overnachtingsplek krijg je VVV tips te zien.

Aparte adresjes, een bijzondere tentoonstelling, een theatervoorstelling en activiteiten in de periode wanneer jij je cadeaukaart gebruikt. Op de website vvvlekkerweg.nl kun je je kaart activeren en een keuze maken voor je favoriete accommodatie. Je kunt kiezen uit het volledige aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl, dus inclusief de grote parken.

Foto's BON