Datum: 04-06-2023 - 03:52
07
okt
'14

Team 'Noordwijkerhout Vooruit' winnaar PubQuiz Politiek Café.

Maandagavond werd door de organisatie van het Politiek Café een gezellige 'politieke PubQuiz' georganiseerd bij Café Van der Geest. De quiz was verdeeld in verschillende rondes met vragen over de landelijke en lokale politiek, over het heden en het verleden. Er waren ook fotorondes...

waar men iets moest herkennen en waren er vragenrondes, waarbij naar kennis over de politieke partijen en bekende politici gevraagd werd. Maar ook politieke issues uit ons dorp passeerde de revue.

Er hadden zich 7 teams aangemeld waarbij er in ieder team toch wel aardig wat deelnemers zaten met een politieke achtergrond. Uiteindelijk ging het team 'Noordwijkerhout Vooruit' er met de eerste prijs vandoor.

De poedelprijs, een foto in een lijstje van het huidige College van Burgemeester & Wethouders voorzien van handtekeningen, ging naar het team van 'Floris'. (zie foto's).

Voor meer informatie over het Politiek Café, kijk op de website www.cdanoordwijkerhout.nl of volg ons op Facebook ‘Politiek Café Noordwijkerhout’ of Twitter.

Team Punten
1 Noordwijkerhout Vooruit 64
2 PvdA+ 61
3 Team Theo 57
4 Aan de bar hoor je alles 56
5 Team De Zilk 55
6 Team Z 54
7 Floris 49

Foto's BON