Datum: 22-05-2022 - 13:17
03
okt
'14

De Kaninefaaten druk met voorbereidingen jubileum 5 x 11!

Het belooft weer een spetterend gala te worden op dinsdag 11-11. De voorbereidingen zijn in volle gang. De 5 x 11ste Prins der Kaninefaaten wordt bekend gemaakt! Een zeer bijzonder jubileum. Ook wordt de 48ste Prins der Babyfaaten bekend gemaakt, zodat de jeugd in Noordwijkerhout...

weer van een fantastisch carnaval kan genieten. De artiesten zijn geboekt en beloven er wederom een fantastische avond van te maken. Deze zeer bijzondere 5 x 11-11 avond wordt al het “feest der feesten” genoemd. Kosten nog moeite worden gespaard. Alvast een tipje van de sluier.

Dit jaar verzorgt één van de bekendste coverbands van de Bollenstreek de muzikale omlijsting: Allround coverband Nightlife. Zij staat garant voor een succesvol feest en hebben dat al meerdere keren bewezen. Maar natuurlijk zorgt de Carnavalsvereniging De Kaninefaaten dit 5 x 11 jaar ook voor gastoptredens van Nederlandse artiesten.

De drie koningen van de Nederlandstalige pop worden zij ook wel genoemd. Niemand minder dan Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte, ofwel de '3JS', nemen ons mee en gaan ons met hun gouden platen deze avond veroveren.

Naast de 3JS is Alex deze avond ook van de partij! Zijn hit “Een bossie rooie rozen” heeft hem een Gouden Award opgeleverd. Met ruim 25.000 verkochte single’s een resultaat waar menig artiest van droomt. Maar dat is niet het enige. Met zanger Alex als huisartiest van de avond heeft deze Carnavalsvereniging meer voor u in petto!

Nieuwsgierig geworden naar de prinsenparen? Wilt u ook mee swingen op de klanken voor deze artiesten? Vanaf zaterdag 11 oktober zijn de toegangskaarten voor € 15,- te koop bij Ton sur Ton en De Schelft.

Noteer dus alvast deze gala-avond in uw agenda! Vanaf 19.00 uur is de feestzaal geopend en om 20.00 uur start het programma. Nette kleding of galakleding is verplicht. Toegang vanaf 18 jaar.