Datum: 25-01-2022 - 15:38
03
okt
'14

Primeur bij 3e editie Beursvloer Bollenstreek.

De 3e editie Beursvloer Bollenstreek opent als eerste in Nederland een speciale Ondernemersvloer onder het motto: “Durf te ruilen”. Na de twee succesvolle beursvloeren in 2010 en 2012 wordt de door de Lionsclub Bollenstreek georganiseerde 3e editie dit jaar uitgebreid met een...

specifieke vloer voor Ondernemers onderling.

‘Het is gebleken, dat Ondernemers in de huidige tijd steeds meer open staan om kennis en ervaringen met elkaar te delen’, aldus Hans Lommerse, woordvoerder van de organiserende Lionsclub Bollenstreek.  Onder het thema ‘ Durf te ruilen’ worden gevestigde en startende Ondernemers met elkaar in contact gebracht om op ongedwongen wijze te ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Het uitgangspunt bij deze beursvloer is dat eventuele transacties met gesloten beurs plaatsvinden. Dat kan gaan om uitwisseling van goederen maar ook adviezen en diensten.  De ervaring van de vorige beursvloeren is dat alle deelnemers snel tot nieuwe contacten komen en verrassende ontdekkingen doen. En het concrete resultaat? Uitruil van echte toegevoegde waarde, op basis van gelijkwaardigheid en wederkerigheid.

Voor deelname aan deze Ondernemersbeursvloer (die voorafgaat aan de beursvloer voor de combinatie Ondernemers en Maatschappelijke organisaties) is het invullen van een korte digitale vragenlijst voldoende. De enquête is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met organisatieadviesbureau SmitDeVries. Ondernemers worden gestimuleerd om de proef op de som te nemen, welke nauwelijks tijd en moeite kosten.

De beursvloer voor Ondernemers/Ondernemers  en  Ondernemers/ Maatschappelijke organisaties.
Datum:  woensdag 12 november 2014
Tijd:     16.00 tot 19.00 uur
Plaats:  Het Teylingen College Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn kunnen de enquête in vullen via de website van de Beursvloer Bollenstreek www.beursvloerbollenstreek.nl

Foto´s redactie BON - startsein derde beursvloer.