Datum: 17-05-2022 - 20:15
04
okt
'14

6 oktober Politiek Café met de PubQuiz.

Een pubquiz is leuk en gezellig. Je speelt het in teamverband in de kroeg. Ken jij bovendien het antwoord op de volgende vragen? Hoe kun je een eigen politieke partij oprichten? Hoe lang is Gerrit Goedhart al onze burgemeester? Ken jij de weg op ons gemeentehuis en weet...

jij de waarheid over de pomp? Kom dan naar de pubquiz van het Politiek Café bij Café Van der Geest!

De quiz is verdeeld in verschillende rondes met vragen over de landelijke en lokale politiek, over het heden en het verleden. Er zullen fotorondes zijn waar je iets moet herkennen en er zijn vragenrondes, waarbij naar jouw kennis over de politieke partijen en bekende politici gevraagd zal worden. Ook politieke issues uit ons dorp zullen de revue passeren. Het team dat de meeste vragen goed weet te beantwoorden wint een leuke prijs!

Met onze Politieke Cafés willen we, op initiatief van het CDA Noordwijkerhout-De Zilk, de onderwerpen uit de gemeentepolitiek begrijpelijk en inzichtelijk maken en samen discussiëren over ons dorp.

De pubquiz vindt plaats op maandag 6 oktober, vanaf 20.00 uur in Café Van Der Geest, Zeestraat 7A, Noordwijkerhout. Entree is gratis en het laatste rondje is van ons. Kom op tijd! De pubquiz start om 20.30 uur en na de bekendmaking van de winnaars kun je nog gezellig naborrelen.

Neem je vrienden mee en we zien je op 6 oktober!