30
sep
'14

Filevorming op de Herenweg bij afscheid dokter van de Laak.

In december 1980 is Jacques van de Laak als waarnemend huisarts in Noordwijkerhout van start gegaan. Na ruim 33 jaar als dokter van de Laak door het leven te zijn gegaan, heeft hij onlangs zijn dokterstas in de wilgen gehangen. Dinsdagmiddag konden al zijn patiënten en relaties...

hem de hand schudden op de afscheidsreceptie bij Restaurant Zegers aan de Herenweg. En afscheid nemen van hun huisarts dat deden er veel, zeer veel....zoveel zelfs dat er een heuse file van dorpsgenoten ontstond op de Herenweg. Dat dokter van de Laak geliefd was onder zijn patiënten dat moge daarmee wel duidelijk zijn.

Nadat Jacques van de Laak in december 1980 als waarnemend huisarts was gestart, werd hij op 1 oktober 1983 officieel als huisarts in Noordwijkerhout benoemd. Zijn praktijk had hij samen met dokter van Grieken in de Duindoornstraat en later in de nieuwbouw aan de Dijkzicht met dokter van Vliet. Op 12 juni 2006 is hij samen met dokter Böhm, dokter Schenk en dokter van Ronnen in Huisartsenpraktijk Celsius gaan werken. Daar heeft hij ruim 8 jaar met veel plezier gewerkt.

Na totaal 33 jaar huisarts te zijn geweest heeft hij dus nu afscheid genomen en ruilt hij zoals op de uitnodiging voor zijn patiënten staat: 'Zijn dokterstas voor een reiskoffer' en daar wil hij samen met zijn vrouw heerlijk van gaan genieten.

De opvolgers van huisarts van de Laak , Lotte van Beers en Hans Dunselman (laatste foto), waren ook deze middag aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van hun nieuwe praktijk.

Foto's BON