Datum: 25-01-2022 - 14:15
29
sep
'14

NSL Boscross in de mooie duinen bij de Duindamse Slag.

Op zondag 12 oktober organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom bekende NSL Boscross in het duingebied bij de Duindamse Slag te Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten...

De Boscross 2014 kent twee afstanden: de korte afstand van 5.160 meter en de lange afstand van 10.360 meter. Beide afstanden starten om 11:00 in het Piet Florisdal. Uiteraard is de Boscross ook toegankelijk voor niet-leden van de NSL!

Sponsor A.P.J. Meiland Vaste Plantenkwekerij Hillegom ondersteunt dit jaar wederom de Boscross op financieel gebied. Ook dit jaar zorgt deze zeer gewaardeerde sponsor er weer voor dat er een aantal mooie prijzen na afloop op startnummer verloot worden. Op deze manier hoef je dus niet de snelste te zijn om toch in de prijzen te vallen!

De prijzen bestaan onder andere uit cadeaubonnen van Lunchroom Arthur en kaas-/versspecialist Joh. Warmerdam. Voor de snelle lopers zijn er uiteraard ook mooie prijzen beschikbaar gesteld. Voor de 3 snelste vrouwen en 3 snelste mannen op zowel de korte als lange afstand zijn er cadeaubonnen van De Hardloopwinkel.
Eerste prijs: bon van € 35,00
Tweede prijs: bon van € 25,00
Derde prijs: bon van € 15,00.

Inschrijven voor de wedstrijd kan ter plekke vanaf 09:30 en kost € 6,00. Voorinschrijven via de website van de Noordwijkerhoutse Strandlopers (www.av-nsl.nl) wordt gewaardeerd. Voorinschrijven kost € 5,00. Voor meer informatie over het hardlopen bij de NSL kun je ook terecht op deze website. Op de Facebookpagina van de NSL (klik hier) vind je tevens informatie en mooie foto’s van hardloopevenementen.

 

Er is niet veel parkeerplek, dus vervoer per fiets wordt aangeraden. Strandtoegang 24 leid je naar het Piet Florisdal aan het Duindamseslag in Noordwijk. De finishtijden zijn na afloop van de wedstrijd te zien op www.av-nsl.nl. De foto’s kun je erna vinden op www.facebook.com/avnsl. Voor contact met de NSL kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto PR