28
sep
'14

Blik Op Noordwijkerhout volop in beeld bij Topaz Munnekeweij.

In de hal van woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij hangen al een tijdje tv-schermen met informatie voor de bewoners, personeel en bezoekers van Munnekeweij. Er wordt info geplaatst over activiteiten en nieuwsitems die in het woonzorgcentrum plaatsvinden. De redactie van BON is...

ook geregeld aanwezig om voor de nieuwswebsite van BON verslag te doen. Onder de bewoners is het computerbezit nog niet zo groot en dus hebben Munnekeweij en BON de handen ineengeslagen voor een oplossing zodat de bewoners de nieuwsberichten over Munnekeweij met de daarbij behorende foto's alsnog kunnen bekijken. De receptiemedewerkers van de Munnekeweij plaatsen de nieuwsitems met foto's en zijn dan op alle TV-schermen te zien in de hal van het zorgcentrum.

Als dank je wel voor deze leuke samenwerking heeft de redactie van BON een onlangs genomen foto met de vrijwilligers van Munnekeweij op canvas laten vereeuwigen. Vrijwilligerscoördinator Marijke den Elzen nam de canvasfoto met veel plezier in ontvangst en beloofde dat hij een heel mooi plaatsje zou krijgen bij de entree van Munnekeweij. Natuurlijk kunt dit nieuwsitem ook weer bekijken op de tv-schermen en dan is het cirkeltje weer rond.

Foto's BON