Datum: 26-10-2021 - 23:44
26
sep
'14

Zaterdag 27 september laatste bezoekdag museum Noordwijkerhout van Toen.

Zoals u wellicht nog weet is het museum ‘Noordwijkerhout van Toen’ in de zomer van 2013 ontstaan op verzoek van de NOV om in ieder geval één etalage te vullen en zo het centrum van Noordwijkerhout wat minder leeg te doen lijken. Niemand had verwacht dat dit zo’n enorm succes zou worden!...

Met dank aan de NOV, de gemeente, verschillende bedrijven en particulieren, is het gelukt het museum tot nu toe geopend te houden. Gelukkig trekt de economie aan en worden steeds meer panden gevuld met leuke winkels.

De Stichting NoVaTo heeft daarom besloten om het museum per 1 oktober 2014 te sluiten. Zij bedankt iedereen voor hun bezoek, de leuke reacties, goede ideeën, bijzondere verhalen en gebrachte foto’s, schilderijen, documenten, voorwerpen en ander materiaal. De vrijwilligers van NoVaTo hebben met veel plezier het museum gerund.

De stichting is op dit moment aan het onderzoeken of het materiaal van NoVaTo vaker beschikbaar gesteld kan worden. Vooralsnog kunt u elke 3e woensdag van de maand terecht in de Zeestroom aan de Hoogstraat 58a van 14:00-16:00 uur en van 19:00-21:00 uur. Meer informatie over de activiteiten van NoVaTo vindt u op de website www.noordwijkerhoutvantoen.nl .

 

Foto's BON Monumentendag 2014.