Datum: 15-08-2020 - 12:48
26
sep
'14

Zet scoutinggroepen in de zon met gratis zonnepanelen.

Natuur & Milieu geeft in samenwerking met Scouting Nederland zonnepanelen weg. De vijf groepen die op 1 november de meeste stemmen hebben verzameld, winnen gratis zonnepanelen op het dak van hun Scoutinggebouw. Met de Scouting Zonnestrijd wil Natuur & Milieu scoutinggroepen...

helpen aan duurzame energie én zoveel mogelijk Nederlanders enthousiast maken voor zonne-energie.

Scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest uit Noordwijkerhout hebben sinds enkele jaren met behulp van Van Kampen Bouwbedrijf en Hoogervorst Elektrotechniek zonnepanelen en zijn razend enthousiast. Marco Bakker, beheerder van het clubhuis: "Dankzij onze zonnepanelen zijn wij 100% zelfvoorzienend in onze elektra." Zonnepanelen zijn dus een echte aanwinst voor iedere scoutinggroep.

In de Duin- en Bollenstreek is er een groot aantal scoutinggroepen dat meedoet aan deze actie. O.a. Scouting Norvicus uit Noordwijk, Scouting Lisser Kaninefaten uit Lisse, Shawano's uit Lisse, Scouting Tjarda uit Hillegom en Scouting St. Jozef uit Leiden. Scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest roepen iedereen op om andere scoutinggroepen in de Duin- en Bollenstreek te steunen en te stemmen via www.zonnestrijd.nl. Stemmen kan tot 1 november a.s.

www.bostreno.nl
- www.scoutingbronsgeest.nl

Foto PR: