Datum: 17-09-2021 - 09:37
25
sep
'14

Wie komt er volgens u in aanmerking voor 'Vrijwilliger van het jaar 2014'.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de Noordwijkerhoutse en Zilkse samenleving. Als blijk van waardering organiseert de gemeente jaarlijks de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’. Bij de verkiezing van ‘Vrijwilliger van het jaar’ zijn er twee categorieën, te weten de...

individuele vrijwilliger en de groep vrijwilligers. Verenigingen en maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om uiterlijk 26 oktober kandidaten voor te dragen waarvan zij menen dat zij voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ 2014 in aanmerking komen.

 

 

Van 4 tot en met 25 november kan worden gestemd op de genomineerden. Per categorie kan per huishouden (IP-adres) eenmaal een stem worden uitgebracht. Diegenen die niet in staat zijn digitaal hun stem uit te brengen, kunnen hiervoor terecht bij het Wmo Adviescentrum.

 

Een onafhankelijke jury toetst de voorgedragen kandidaten en nomineert in beide categorieën drie kandidaten. De genomineerden worden bekend gemaakt via Blik Op Noordwijkerhout, het Noordwijkerhouts Weekblad en de gemeentelijke website.

 

De vrijwilliger(s) met de meeste stemmen worden tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de ‘Dag van de Vrijwilliger’ op maandagavond 8 december 2014 bekend gemaakt.

 

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Foto BON:

Vrijwilliger van het jaar 2013 > Wil Stroombergen CV De Duinknijnen
Vrijwilligersgroep van het jaar 2013 > De verkeersregelaars Avondvierdaagse