Datum: 02-10-2022 - 07:37
26
sep
'14

16 oktober bijeenkomst voor sport- en zorgaanbieders.

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling. Om dit thema...

verder te ontwikkelen hebben we u als sportaanbieders en zorgaanbieders hard nodig. De Sport- en Beweegcoaches van de gemeente Noordwijkerhout organiseren daarom een avond om met u van gedachten te wisselen over de toekomstbestendigheid van uw organisatie en de huidige sportwensen onder de inwoners van de gemeente Noordwijkerhout. Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie om alle Noordwijkerhouters in beweging te krijgen en te houden?

Graag willen we u uitnodigen op donderdag avond 16 oktober in de theaterzaal van de Schelft. Komt u als bestuur denk dan ook aan commissieleden en trainers die mee willen denken. Komt u als zorginstelling denk dan ook aan uw medewerkers die sport en bewegen in hun takenpakket hebben.

De avond ziet er als volgt uit:
19.00 uur inloop
19.15 uur opening door wethouder Bert Gotink
19.30 uur Presentatie sport en beweegcoaches.
19.40 uur inleiding Bart Volkerijk (directie Sportservice Zuid-Holland)
20.00 uur pauze
20.10 uur rondetafelgesprekken
21.00 uur terugkoppeling 21.15 – 22.00 uur afsluitende borrel.

We ontvangen u graag in de theaterzaal van De Schelft, Maandagse wetering 202, Noordwijkerhout. Wilt u uw aanwezigheid en het aantal personen voor 5 oktober doorgeven via onze mailadressen of telefonisch, met het verzoek hierbij aan te geven welke functie de aanwezige personen hebben binnen uw organisatie.

Sportieve groeten,

Micha Luttik
Sportcoach Jeugd
Gemeente Noordwijkerhout
06 52633584
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loes v Duyvenvoorde en Manon Steekers
Beweegcoaches
Gemeente Noordwijkerhout
06 13046198
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.