Datum: 27-09-2022 - 01:14
22
sep
'14

Daan de Kan viskampioen jeugd HSV De Arnoud.

Er is weer een einde gekomen aan de jeugdcompetitie van HSV de Arnoud. Na tien wedstrijden kon de stand worden opgemaakt. Wie worden de prijswinnaars in de verschillende categorieën van de Jeugdcompetitie van HSV de Arnoud? Op vrijdagavond 19 september werd dit alles bekend...

gemaakt tijdens de gezellige prijsuitreiking in de ‘Raadskamer’ van Café van der Geest aan de Zeestraat te Noordwijkerhout. Zoals we inmiddels gewend zijn was alles hier weer prima verzorgd.

Net als vorig jaar was het weer een gezellige drukte. Traditiegetrouw werd er afgetrapt met een ronde bingo onder het genot van een hapje en een drankje. Na de eerste ronde bingo was het tijd om de prijswinnaars in de A en B groep bekend te maken.

De nummers 1, 2 en 3 van beide groepen werden één voor één naar voren geroepen ontvingen hun beker en bos bloemen en mochten onder luidt applaus plaatsnemen op het erepodium. Ditzelfde gold voor de prijswinnaars van; de grootste vis, het grootse aantal vissen, het beste dagresultaat en er was zelfs een beker voor degene met de kleinste vis (zie prijswinnaars hieronder). Na uitreiking van al het eremetaal was het weer tijd voor een ronde bingo.

Voor iedere deelnemer van de Jeugdcompetitie was er weer, mede dankzij Hengelsport W. van der Niet, een leuke prijs beschikbaar geteld. Omdat veel deelnemers inmiddels al veel visspullen hebben, is er dit jaar voor gekozen om prijzen te geven in de vorm van waardebonnen zodat iedereen zelf kan uitzoeken wat hij/zij graag wil hebben. Iedere deelnemer werd in de volgorde van de eindrangschikking (per groep) naar voren geroepen om de waardebon in ontvangst te nemen. Hierbij alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

In totaal zijn er tijdens de competitie 2.541 vissen gevangen met in totaal bij elkaar een lengte van 345 meter en 19 cm!

Na het verdelen van de prijzen werd er zoals ieder jaar weer een ronde bingo gespeeld voor de aanwezige ouders/grootouders/begeleiders. Hoofdprijs hierbij was een dinerbon (+ inleg van deze ronde) te besteden bij ‘het Wapen van Noordwijkerhout’. Deze bon werd, net als vorig jaar, in de wacht gesleept door de barman van de avond; John van Duin.

Als afsluiter van deze avond werd de ronde bingo gespeeld, voor alleen de deelnemers van de competitie, om de grote hoofdprijs; een waardebon te besteden bij Hengelsport W. van der Niet!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond en wederom een geslaagd visseizoen. We hopen dan ook alle deelnemers volgend jaar weer te mogen begroeten aan de waterkant! Nodig vooral ook al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes etc. uit om ook deel te nemen aan deze leuke competitie!

Prijswinnaars 2014:

A-groep
Eindklassement (top 3):
1e Daan de Kan          5.454 cm (Algeheel winnaar)
2e Jordy van Denzen   3.732 cm
3e Dave Houdijk         3.432 cm

Meest gevangen vissen:
Daan de Kan (481 stuks)

Grootste vis:
Dave Houdijk (47,0 cm)

Beste dagresultaat:
Jordi van Denzen (1.096 cm)

B-groep
Eindklassement (top 3):
1e Caitlin Noordemeer  2.206 cm
2e Dennis Rotteveel    1.847 cm
3e Lars Derksen         1.750 cm

Meest gevangen vissen:
Caitlin Noordemeer (180 stuks)

Grootste vis:
Tony van Mullekom (52,2 cm)

Beste dagresultaat:
Caitlin Noordemeer (619 cm)

Kleinste vis (A + B groep)
Pim Dijkman (4 cm)

De volledige uitslag is terug te lezen op de website: www.dearnoud.nl

Foto's PR