Datum: 30-05-2020 - 00:32
21
sep
'14

Gratis informatieavond 'Uitkomen met inkomen'

De maandelijkse lasten stijgen, terwijl daar voor de meeste mensen geen extra inkomsten tegenover staan. Voor veel mensen is het steeds meer een uitdaging om rond te komen. Gemeente Noordwijkerhout organiseert een gratis informatieavond voor alle inwoners...

van Noordwijkerhout en De Zilk over besparen in deze krappe tijden. Marieke Henselmans, bekend van het televisieprogramma ‘Geen cent te makken’ en expert op het gebied van vrolijk besparen, praat de avond aan elkaar en geeft vele bespaartips. Zij schrijft over dit onderwerp stukjes in het Algemeen Dagblad, werkt samen met Nibud en geeft lezingen en workshops.

Datum: donderdag 2 oktober 2014
Locatie: hal van het gemeentehuis, Herenweg 4, Noordwijkerhout
Tijd: van 19.30 – 21.30 uur

Bespaartips
Zeker nu de crisis al een paar jaar aanhoudt, is het zaak creatief om te gaan met de middelen die we hebben. Kosten stijgen, maar inkomens blijven vaak gelijk. Tijdens de informatieavond krijgt u veel tips over slimmer omgaan met geld. Ook kunt u onderling met andere bezoekers tips uitwisselen.

Informatiemarkt
Op deze avond is er daarnaast een informatiemarkt waarbij verschillende organisaties met deskundigheid op dit onderwerp aanwezig zijn. Ook zij kunnen u tips geven of uw vragen beantwoorden. Dit zijn de ISD Bollenstreek, Kwadraad, Humanitas Rijnland, Woningstichting Sint Antonius van Padua, MEE Zuid-Holland Noord en Werkwinkel de 2e Kans.

Boeken met tips
Gedurende de maand september heeft de bibliotheek een hoekje ingericht met allerlei boeken over dit onderwerp.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.