Datum: 07-07-2020 - 14:29
17
sep
'14

Meidenactiviteiten in X-out.

Speciaal voor alle meiden uit groep 7 & 8 is er iedere dinsdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur Girls Only in Jongerencentrum X-out. Tijdens deze meidenclub gaan we allerlei leuke dingen doen en maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekkere bon-bons maken, je oude kleding...

pimpen, een eigen meidenmagazine in elkaar zetten, en natuurlijk alles op het gebied van make-up. Naast de activiteiten komen we natuurlijk vooral bij elkaar om gezellig te lachen en kletsen!

Als begeleiding is er altijd een jongerenwerker aanwezig bij Girls Only. De activiteiten zijn gratis. Voor het complete programma (per week) kun je kijken op www.x-out.nl, of op onze Facebook pagina. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-344487.

Musicalgroep
Mocht je op dinsdagavond langs jongerencentrum X-out rijden, dan kan het voorkomen dat je allerlei mooie stemmen uit het gebouw hoort klinken. Dat zijn de meiden van de musicalgroep die tijdens deze avonden lekker meezingen op de laatste hits, zelfgekozen nummers, of nummers onder begeleiding van zangdocente Joanne. Tijdens de lessen werk je aan je zangtechniek, stem, optredens en leer je ook nog het e.e.a. over musicals en toneelspelen. De lessen zijn speciaal voor meiden van de middelbare school en gratis.

Hou je ook van zingen en lijkt het je leuk een keer te kijken of mee te doen met de musicalgroep? Kom dan op dinsdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur langs in Jongerencentrum X-out, Viaductweg 50 te Noordwijkerhout. Of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0252-344487

Gezocht: Danseressen
Zit jij eindelijk in groep 8 of op de middelbare school en zou je heel graag in een dansgroep willen? Kom dan eens kijken bij de Dansgroep van X-out. Iedere week komt de groep bij elkaar en oefenen we gezamenlijk verschillende dansstijlen op bekende liedjes uit de hitlijsten. (De dagen en tijden van de lessen staan nog niet vast, omdat we nog op zoek zijn naar extra danseressen, geef dus snel je voorkeur door!)

Ben je geïnteresseerd, of wil je een keertje komen kijken hoe zo’n dansles er nou uitziet? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-344487.


Foto PR