Datum: 26-03-2023 - 15:24
21
sep
'14

Kom in beweging op Nationale Ouderendag!

Op vrijdag 3 oktober is het Nationale Ouderendag 2014. Deze dag wordt aandacht besteed aan de wensen van ouderen. De  Beweegcoaches hebben de Sportaanbieders gevraagd of zij op deze dag een leuke, sociale, sportieve activiteit willen aanbieden. Een sportactiviteit die u als 55+...

er laat kennismaken met sport en u kan enthousiasmeren. Sporten houdt u fit en vitaal! Kom daarom naar één van de gratis proeflessen!

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

Meld u zich voor een proefles telefonisch aan bij de aanbieders of bij de beweegcoaches via onderstaande gegevens.

Met sportieve groet,
Loes van Duijvenvoorde & Manon Steekers
Beweegcoaches Noordwijkerhout in beweging
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-13046198

Aanbod gratis proeflessen vrijdag 3 oktober:

50Fit-shape

Een enerverende en afwisselende groepsles voor 50+! Wij geven op vrijdag om 10.15 uur altijd een leuke, veilige en zeer gezellige senioren les. De les bestaat uit een combinatie van fitness en lichte oefeningen in de zaal. De lessen worden  onder deskundige begeleiding van een docent gegeven.  
Healthclub The Right Move Noordwijkerhout
Monique Keereweer, telefoonnnummer 06 53261830
Walserij 72, 2211 SL Noordwijkerhout.

Nordic Walking in Noordwijkerhout
Nordic Walking is een laagdrempelige buitensport. Het is geschikt voor iedereen! Jong, oud, man, vrouw, dik of dun, iedereen kan eraan meedoen. Nordic walking is lopen met speciale stokken. Het is ook geschikt  voor mensen met lichte mate van Parkinson. Een groep enthousiaste wandelaars start om 9.30 uur bij “Langs Berg en Dal”. Langevelderlaan 22, 2204 BD Noordwijk. Op de vrijdagen wordt er les gegeven op 3 niveaus. U bent op vrijdag 3 oktober van harte welkom voor een gratis proefles. Voor stokken wordt gezorgd. Dhr. Ad Ulijn, telefoonnummer 0252 518982.

Kennismakingsles Tennis voor 55+
Noordwijkerhout in beweging, Tennisschool/vereniging de Boekhorst en Changing Experience  combineren hun kennis van tennis en van optimaal bewegen. De les start om 14.30 uur. Er wordt ongeveer 45 minuten getraind om beter te bewegen en vervolgens wordt er 45 minuten in wedstrijdvorm gespeeld om dit toe te passen. Ideaal voor mensen die willen beginnen aan een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden en enorm veel gezelligheid kent.

Rackets en ballen zijn aanwezig. Voor sport- of tennisschoenen dient u zelf te zorgen. Jack Edelaar en Heleen van den Berg, telefoonnnummer 06-54246728 of 06-29219105 Ruys de Beerenbroucklaan 4, 2211 AW Noordwijkerhout