Datum: 10-08-2020 - 10:23
17
sep
'14

8 oktober 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi 2014

Woensdagmiddag 8 oktober organiseren de vakleerkrachten bewegingsonderwijs van de basisscholen samen met de sportcoach jeugd en VVSB voor de zevende keer het 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi voor de basisschooljeugd van Noordwijkerhout en De Zilk. Inschrijven voor dit...

sportieve evenement is mogelijk met een team van 4 of 5 spelers uit groep 3 t/m 8. Elk team kiest een eigen begeleider en verzint een mooie teamnaam. Naast de sportieve prestatie is het mogelijk om in te prijzen te vallen met de gekozen aankleding van het team.

De kosten voor deelname zijn 1 euro per speler. De wedstrijden zullen begeleid worden door sportklas leerlingen van het Northgo College en enkele scheidsrechters van VVSB. Kinderen die mee willen doen kunnen zich tot 23 september inschrijven op de eigen school.

Ook kinderen die wel in Noordwijkerhout wonen, maar op een basisschool buiten Noordwijkerhout zitten kunnen meedoen. Deze kinderen kunnen zich aanmelden bij de school van eventuele vriendjes of een aanmelding sturen naar de sportcoach jeugd.

Vermeld hierbij je naam, leeftijd, op welke school je zit en als je op voetbal zit: in welk elftal speel je? De sportcoach jeugd zal dan op zoek gaan naar een geschikt team om mee deel te nemen aan het toernooi.

Heeft u vragen over het inschrijven dan kunt u contact opnemen met Micha Luttik (sportcoach jeugd) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.