Datum: 06-08-2020 - 03:50
20
sep
'14

23 september KNVB-bekerwedstrijd VVSB - Vitesse.

Nadat VVSB de afgelopen zeven jaar al de traditionele top 3 heeft ontvangen op sportpark de Boekhorst is het aanstaande dinsdag 23 september de beurt aan het grote Vitesse uit Arnhem. De ploeg van trainer Peter Bosz is bezig aan een matige seizoensopening in de eredivisie...

Pas vier punten werden er behaald na vijf wedstrijden. Toch heeft de ploeg uit Arnhem goede spelers als Davy Pröpper, Renato Ibarra en Kelvin Leerdam, die met deze ploeg vorig jaar zesde werden in de eredivisie. Vorig seizoen speelden de buren van Noordwijk nog tegen Vitesse. In de derde ronde werd het in Arnhem 5-0. Laten we hopen dat VVSB hier een beter resultaat tegenover kan stellen.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn nog altijd te koop. Op zaterdag 20 september is er bij VVSB een verkooppunt beschikbaar. Op alle overige dagen zijn er kaarten te koop bij Timmers Verpakkingen, DA Drogisterij & Parfumerie Bemelman en het VVV Kantoor. De kaarten voor deze wedstrijd zijn € 7,50, € 10,- of € 12,50 voor respectievelijk de jeugdleden, de overige VVSB-leden en de niet VVSB-leden.