16
sep
'14

Reünie VVSB-B1 uit 1992.

VVSB B1 speelde in het seizoen 1991-1992 in de regionale klasse, waarin het team verdienstelijk presteerde. Als afsluiting van dat seizoen werd aan een 5 daags toernooi tijdens het Hemelvaartweekend deelgenomen. Dit toernooi werd alleen niet naast de deur georganiseerd!....

Er gingen 26 personen op reis naar Aabybro (Norhalne) in Denemarken, een kleine 1.000 km. Een tijdje terug kwamen er wat foto’s naar boven van dit toernooi en al snel kwam het idee om de groep van toen weer eens bij elkaar te roepen. Zo geschiedde, Kees Warmerdam jr., Ruben van Maris en Bart Kuipers namen het initiatief en zo kon het na 22 jaar gebeuren dat afgelopen zaterdag 13 september de groep bij elkaar kwam in de bestuurskamer van VVSB.

Van de spelersgroep van 16 had er zich maar eentje afgemeld. Velen wonen nog in Noordwijkerhout of in de regio, maar ze kwamen ook van ver: Frank Meskers uit Meerssen (Limburg), Godert vd Heuvel uit Geneve (Zwitserland) en Kai Duijkers uit Gendt (Gelderland). Van de begeleiding en supporters waren er door omstandigheden 6 personen afwezig.

Vele leuke verhalen werden opgehaald, oude foto’s bekeken en er werd een DVD getoond van het toernooi, zelfs het programma boekje en de medaille ontbraken niet. Halverwege werd de groep uitgenodigd voor een buffet(je), allemaal heel keurig verzorgd!

Natuurlijk kon er geen voetballetje ontbreken en werd er nog een rondootje gedaan en zelfs Roy vd Burg liet met 1op1 nog zien dat hij de schaarbewegingen nog niet verleerd was. Aan deze reünie kwam richting half 9 een einde bij VVSB, het werd nog een gezellige avond………

Foto's redactie BON (nog meer foto's in de fotogalerij).

Namen VVSB B1 groepsfoto van 1992 :

Bovenste rij : Tim van der Weiden, Kees Warmerdam jr., Roy vd Burg, Ferry vd Burg.

Middelste rij : Wardie van Wouw, Godert van der Heuvel, Bart Kuipers, Stefan van Schie, Ruben van Maris, Engel Plug (teammanager), Paul Marijnen, Frank Meskers, Patrick Plug, Kai Duijkers.

Onderste rij : Piet Broekhof(sponsor B1), Stefan Schouls, Jan van Gijlswijk (trainer/coach), Herman van den Burg (teammanager), Jan Aartman.

Afwezig : Rob van Wieringen, Leo van Hensbergen†, Piet en Wil Marijnen, Henk  Marijnen† en To Marijnen, Frans van den Burg, chauffeur NZH touringbus.