Datum: 01-06-2023 - 16:37
15
sep
'14

De grote Altesa loterij komt er weer aan!

De zomer is voorbij, het is kermis in de omgeving. Hoogste tijd voor de lotenverkoop van de grote Altesa Loterij. Op dinsdagavond 23 september komen de leden van de Drumfanfare in De Zilk langs de deuren om hun loten te verkopen. Op veler verzoek zal de Drumband niet spelend...

door het dorp gaan om de slapende kinderen niet wakker te maken. Tussen 18.30 uur en uiterlijk 20.45 uur kan er bij u worden aangebeld. Mocht u niet thuis zijn dan komen onze leden of vrijwilligers mogelijk  in een van de daaropvolgende dagen nog een keer bij u langs. Eén lot kost € 1,- maar voor € 10,- ontvangt u maar liefst 12 loten. 12 kansen op mooie prijzen.

Grootse prijzen
Ook dit jaar zijn er weer MiniCruises van DFDS Seaways te winnen, één voor 4 personen incl. zakgeld en één voor twee personen incl. ontbijt. Rijwielhandel Giant Van Bakel heeft weer een kinderfiets in de prijzenpot gedaan. Nieuw zijn twee unieke 2-persoons zweefvluchten boven de Bollenstreek, aangeboden door de Kennemer Zweefvlieg Club op het zweefvliegveld bij De Ruigenhoek. Daarnaast zijn er nog tal van grote  en kleinere prijzen te winnen. Reden te meer om een kansje te wagen door een lot te kopen en daarmee Drumfanfare Altesa een financieel steuntje in de rug te geven.

Koffieconcert
Vorig jaar vond de trekking helaas plaats op een gewone repetitie avond omdat de Duinpan niet beschikbaar was. Dit jaar wordt de trekking van de loterij als vanouds muzikaal omlijst door een koffieconcert. Op zondag 12 oktober a.s. bent u van harte welkom in De Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk. Mocht u onze leden of vrijwilligers hebben gemist, dan kunt u voorafgaand aan het concert in de zaal nog loten kopen en op het laatste nippertje meedingen naar die mooie prijzen.  Rekening houdend met de H. Mis die dag in de H. Hart Kerk is de aanvang van het concert op 13.30 uur gezet. De toegang is gratis. 

Foto's PR