Datum: 13-08-2020 - 09:56
14
sep
'14

Van der Slot Speelgoed & Gifts schenkt trap-tractor aan De Zeeboerderij.

Stichting van het Kind is een prachtig voorbeeld van een vernieuwende kijk op (jeugd)zorg. Een project van de stichting is De Zeeboerderij op de Leidsevaart in Noordwijkerhout, dit is een landelijk voorbeeldproject en biedt vakantie- en weekendopvang voor kinderen in de (jeugd)zorg. Deze kinderen...

krijgen er een tweede familie bij, omdat ze regelmatig terugkeren en zo een vaste band kunnen opbouwen met de mensen van de Zeeboerderij en de kinderen die ze daar treffen. Halverwege vorig jaar zijn Jorien Meerdink, partner Hans, zoon Niels en vriendin Ilse dit initiatief gestart, dat onderdeel is van Stichting van het Kind. Op een prachtige plek aan de Leidsevaart in Noordwijkerhout, met volop ruimte om te leven, uit te razen en tot rust te komen.

 

Met veel kinderen over de vloer bij De Zeeboerderij kunnen ze nieuw speelgoed heel goed gebruiken. Zo kwamen vertegenwoordigers van Stichting van het Kind onlangs in contact met Jolanda en Ronald van der Slot van het bedrijf Van der Slot Techniek en Constructie op Gravendam. Een onderdeel van dit bedrijf is de webshop Van der Slot Speelgoed & Gifts en Jolanda wilde met haar webshop graag iets betekenen voor De Zeeboerderij.

Zo werd afgelopen week door Jolanda een trap-tractor van zeer goede kwaliteit geschonken voor de kinderen van De Zeeboerderij. Niels Troost van Stichting van het kind bedankte Jolanda hartelijk en nam de tractor graag in ontvangst en weet zeker dat de kinderen er vele kilometers op gaan maken in de grote tuin aan de Leidsevaart.

Voor meer info, klik hier voor de website van Stichting van het Kind en De Zeeboerderij.

Foto BON.