15
sep
'14

Derde Beursvloer Bollenstreek komt eraan!

Inmiddels zijn de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Teylingen en Noordwijk samen met de Lions Club Bollenstreek volop bezig met de voorbereidingen voor de derde Beursvloer Bollenstreek. De Beursvloer vindt plaats op 12 november 2014 in het Teylingen College,...

locatie Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Waarom een Beursvloer?
Iedere vereniging of maatschappelijke organisatie heeft vast wel klussen waar men, om welke reden dan ook, niet aan toekomt. Vaak is een gebrek aan geld, tijd, vrijwilligers of kennis hiervan de oorzaak. Geld kunnen we niet bieden, maar wel een uitstekend alternatief namelijk de Beursvloer. De Beursvloer is een ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om de klussen te realiseren met gesloten beurs.

Kom naar de startavond!
Vanzelfsprekend werkt een Beursvloer alleen optimaal als alle partijen precies weten wat ze willen vragen of te bieden hebben. Daarom wordt er binnenkort in alle deelnemende gemeenten voor de verenigingen en maatschappelijke organisaties een startavond georganiseerd. Tijdens de startavond krijgen de deelnemers  informatie over de Beursvloer en worden zij geholpen om de vraag en eventuele tegenbod zo concreet mogelijk te formuleren. Op deze manier is de kans op een geslaagde match tijdens de Beursvloer het grootst. Om mee te kunnen doen aan de Beursvloer is deelname aan één van de startavonden een vereiste.

Men kan kiezen uit de volgende avonden:
•    Maandag 29 september in het gemeentehuis Lisse;
•    Woensdag 1 oktober 2014 in de Muze in Noordwijk
•    Donderdag 2 oktober 2014 in ’t Onderdak in Sassenheim
•    Maandag 6 oktober, in het gemeentehuis in Noordwijkerhout
•    Woensdag 8 oktober in de Hoeksteen in Hillegom

Vanaf 20.00 uur is men van harte welkom.

Informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.beursvloerbollenstreek.nl of stuur een
e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto´s redactie BON - startsein derde beursvloer.