Datum: 27-01-2020 - 20:30
11
sep
'14

Prima resultaat inzameling Voedselbank Noordwijkerhout.

Het bestuur en vrijwilligers van de voedselbank Noordwijkerhout kan tevreden terugkijken op een uitstekend resultaat van de inzameling op vrijdag 5 en zaterdag 6 september bij de Vomar en Albert Heijn. Zowel Blik Op Noordwijkerhout als de  regionale bladen...

hebben voorafgaande aan de inzameling ruime aandacht besteed aan de inzamelingsactie. De winkels en het weer werkten mee om de inzameling ook nu tot een succes te maken. Dankzij de inzet van iedereen hebben we 68 grote en 38 kleine kratten opgehaald. De gemiddelde score per uur dat we stonden is hoger dan in april. Daarnaast ontvingen we nog 295,- aan donaties in de broodtrommels. (Een briljant idee van Lia Bierman, ik moet dat toch weer even zeggen).

We danken iedereen die mee kon doen voor zijn inzet (totaal 20 vrijwilligers stonden gedurende beide dagen bij de supermarkten. Daarnaast is een aantal vrijwilligers de komende dagen bezig met het uitsorteren en opslaan van de producten)  en voor degenen die deze keer niet in de gelegenheid waren een bijdrage te leveren. We vragen  voor de inzameling op 10 en 11 oktober opnieuw vrijwilligers. Op genoemde data zullen ook  Rabobankmedewerkers mee gaan helpen bij Lidl en Digros.

Uiteraard kunt u ook met uw gift de voedselbank Noordwijkerhout steunen. U kunt daarbij gebruik maken van bankrekeningnr. NL35RBRB 0898508851 t.n.v. Stichting Voedselbank Noordwijkerhout.

Foto PR