Datum: 22-03-2023 - 08:30
11
sep
'14

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc verwelkomt 10 nieuwe leerlingen.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc voert een heel actief wervingsbeleid voor muziekleerlingen. Want wie de jeugd heeft, die heeft immers de toekomst. De vereniging is dan ook bijzonder blij dat alle wervingsactiviteiten uiteindelijk ook resultaat sorteren. De vereniging verwelkomt...

dit seizoen maar liefst tien nieuwe leerlingen. De leerlingen staan aan het begin van hun muzikale carrière. In het eerste jaar volgen de leerlingen individuele lessen bij gediplomeerde docenten. Op die manier leren ze de technieken aan die nodig zijn om een instrument goed onder de knie te krijgen. Want een instrument goed bespelen, dat is een vak apart.

Na het eerste jaar gaan leerlingen samen spelen in het startersorkest. Daar leren ze naast de technische vaardigheden ook om samen te spelen, een extra moeilijkheidsgraad bij het muziek maken. Maar juist het samen spelen in een orkest maakt muziek maken leuk en gezellig. Uiteindelijk stromen de leerlingen door naar het leerlingenorkest en vervolgens naar een geleding, zoals de marchingband of de harmonie.

Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” heeft een eigen muziekopleiding en werkt met gediplomeerde docenten. Op die manier kan de vereniging de leerlingen kwalitatief goed muziekonderwijs brengen. Lijkt het je ook leuk om een instrument te bespelen?

Er zijn nog enkele lesplaatsen over, vooral voor trompet en trombone. Heb je interesse, bezoek dan eens de website www.stjeannedarc.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Foto PR