Datum: 30-05-2020 - 02:06
10
sep
'14

Lifestyle beurs 'Goed Leven in de Bollenstreek' groot succes. (foto's-filmpje)

Afgelopen zaterdag en zondag vond op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout de Lifestyle beurs ‘Goed Leven in de Bollenstreek’ plaats. De beurs werd voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd. Deze editie telde ruim 2700 bezoekers en de organisatie spreekt...

dan ook van een groot succes.

In, op, rond, om en aan.
Zo’n veertig bedrijven uit de Bollenstreek presenteerden zich op de beurs. Van alles voor in, op, rond, om en aan het huis, tuin of bedrijf was er te vinden. Van jacuzzi’s, tuinmeubilair, tuinontwerp, planten, bloemen, buiten accessoires, beveiliging en hekwerken tot woninginrichting, trap renovatie, vloeren, audio/video, strandhuisjes en auto’s. Kortom de mooiste producten en diensten die Bollenstreek te bieden heeft.

Sfeervol
Al met al kon een bezoek aan de beurs omschreven worden als sfeervol. De stands, in de vorm van pagode tenten, waren ruim opgezet en over het landgoed verspreid. Op het terras kon men, onder het genot van een hapje of drankje, genieten van live muziek. Ook leuke gratis extra’s, zoals een rondleiding met een buggy over het landgoed en het onder begeleiding kennis maken met golf en jeu de boules, maakten het geheel helemaal af. De goede sfeer was voelbaar, zowel onder de bezoekers als de standhouders.

 

Editie 2015
De datum voor editie 2015 van Goed Leven in de Bollenstreek is al bekend. Zet zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 vast in de agenda. Kijk voor meer informatie over Goed Leven in de Bollenstreek op: www.goedlevenindebollenstreek.nl en www.facebook.com/bollenstreek.goedleven.

Foto's en filmpje redactie van BON.

De beurs is speciaal voor bezoekers die bezig zijn met hun woonomgeving en in een gezellige sfeer net iets leukers en mooiers willen vinden dan de standaardinrichting van hun woonomgeving, waarbij kennis en materialen zonder zorgen door lokale bedrijven wordt geleverd. Zie ook www.goedlevenbollenstreek.nl.

 

Inhoud van de beurs:

In een prachtige sfeervolle setting met feestelijke pagodetenten rond de bebouwing van Landgoed Tespelduyn treft u een beurs met kennis, informatie, leuke arrangementen, specifieke shows, een rondrit over Tespelduyn met aandacht voor het unieke uitzicht over de hele Bollenstreek vanaf “de Terp”, golfen, jeu de boules en meer beleving.

 

De standhouders zijn allen regionale ondernemers die elkaar aanvullen op hun eigen vakgebied. U kunt op de beurs terecht voor alle inspiratie en techniek in en rond uw huis. Er is advies te vinden van aankoop tot renovatie.

 

Entree en parkeren zijn gratis, de routeborden naar Tespelduyn leiden u rechtstreeks naar deze unieke gebeurtenis!

 

Data en tijden:

Zaterdag 21 september van 14:00 tot 20:00 uur

Zondag 22 september van 11:00 tot 17:00 uur