Datum: 28-09-2021 - 00:25
09
sep
'14

Dominee Egbert van der Weide leest voor uit Woezel en Pip bij Wendy4kids.

Het is de week van de Alfabetisering en Tijd voor Taal. 'Stichting Lezen en Schrijven' heeft daarop ingehaakt en een nationaal voorleesrecord georganiseerd voor kinderdag- verblijven en overige kinderopvang. Gastouder Wendy Weijers van 24-uurs kinderopvang Wendy4Kids had zich ook...

aangemeld en kreeg een compleet pakket van Woezel en Pip opgestuurd. Aan alle kleine gastkinderen werd een uitnodiging gestuurd om bij het voorlezen aanwezig te zijn. 9 kinderen met hun papa of mama kwamen graag luisteren naar de verhalen van Woezel en Pip.

Niemand minder dan Dominee Egbert van der Weide kwam voorlezen. Hij reageerde enthousiast op de uitnodiging van Wendy Weijers om te komen voorlezen. De verhalen gingen over Tantedag en Picknicken. Na het voorlezen gingen de kinderen ook picknicken en zittend op de grond lekker een cakeje eten en limonade drinken.

De ouders kregen nog een lekker bakkie met een koekje en toen was het alweer voorbij. Met een mooi diploma van Woezel en Pip gingen de kinderen weer naar huis. Het was heel gezellig! Vanochtend zijn in totaal 55.000 kinderen tegelijk voorgelezen in Nederland.

Foto's PR