Datum: 25-02-2020 - 00:11
08
sep
'14

Scouts spelen 'Rad van B' op de Steeg.(21 foto's)

Afgelopen zaterdag trapte de scouts van Scouting Bostreno-Bronsgeest het seizoen af met een hilarisch spel op de Steeg, het rad van B, waarbij alle leden van de groepen betrokken waren. Om 14:00 verzamelde alle kinderen zich in de tuin van de witte kerk. De leiders hadden daarvoor...

het spel opgebouwd en een vlaggenmast neergezet. Toen alle scouts aanwezig waren hijste ze de vlag en werd de wet opgezegd, iedereen werd welkom geheten en de speluitleg kon beginnen. In groepjes gingen de kids op pad. Tenminste... als ze langs het rad van B waren geweest. Want daar kregen ze door middel van een keer draaien aan het rad een opdracht mee van de quizmasters.

De opdrachten zorgde in het dorp voor veel hilariteit, zoek maar eens zoveel mogelijk mensen die samen met jou een polonaise willen lopen, of speel een potje Twister met winkelend publiek. Veel opdrachten hadden bewust interactie met al het publiek van Noordwijkerhout. Zodat ook de rest van het dorp kan zien wat wij bij scouting voor gekke, leuke en uitdagende activiteiten doen elke week.

 

Om 16:00 uur was het spel afgelopen en werd de prijsuitreiking gehouden. Het groepje met de meeste punten kreeg nog een leuke prijs. En hiermee was het scoutingseizoen succesvol geopend.

Ook enthousiast geworden over scouting? Kom dan eens langs want dit jaar hebben we nog een hoop leuke dingen in de planning staan. Bij verschillende leeftijdsgroepen is er plek voor nog wat leden. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.bostreno.nl of www.scoutingbronsgeest.nl

Foto PR.