Datum: 06-06-2023 - 11:07
07
sep
'14

Transfers bij “St. Jeanne d’Arc”.

De lokale en landelijke kranten staan er vol van: transfers. Stefan de Vrij vertrekt naar Lazio Roma, Bruno Martins Indi naar FC Porto en Daley Blind naar Manchester United. Ook bij “St. Jeanne d’Arc” moet soms afscheid worden genomen en breekt een tijd aan met nieuwe krachten...

Majorettes
Na 15 jaar instructrice te zijn geweest bij de majorettes van de vereniging vertrekt Marlies Aanhane. Haar carrière en privéleven bleek steeds moeilijker te combineren met de trainingen en organisatie rondom de majorettes. Onder leiding van Marlies namen de majorettes deel aan tientallen concerten en concours en ontstonden honderden vriendschappen tussen Noordwijkerhoutse meisjes.

Marlies wordt opgevolgd door Miranda Pronk en Maureen Brussee. Miranda heeft jarenlange ervaring als begeleidster van majorettes bij verschillende verenigingen en Maureen is zelf nog op hoog niveau actief als twirlster. Hun gezamenlijke ervaring zal ervoor zorgen dat de majorettes zullen blijven stralen als onderdeel van “St. Jeanne d’Arc”.

Vrijetijdsorkest
In 2006 werd het Vrijetijdsorkest opgericht. Sjef Weijers werd aangetrokken als dirigent en bleef al die jaren het gezicht van het orkest en zorgde voor een goede binding tussen leden en naar het publiek. Sjef en zijn echtgenote zijn afkomstig uit Limburg en besloten enkele maanden geleden terug te keren naar hun roots.

Tijdens een concert in juni namen orkest en dirigent op gepaste wijze afscheid en hebben zij elkaar beloofd contact te blijven houden.

Dominic Sierat is inmiddels gestart als nieuwe dirigent. Hij heeft directie-ervaring bij verschillende orkesten en onder meer actief in Katwijk. Als 30-er zal Dominic ervoor zorgen dat het niet aan energie in het orkest zal ontbreken.

Zelf een transfer maken?
Lijkt het u leuk om eens een kijkje te komen nemen bij een van de geledingen van “St. Jeanne d’Arc”? U bent van harte welkom! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt alle informatie.

Foto PR