×

Attentie

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6506
06
sep
'14

Druk bezochte eerste dag 'Goed Leven in de Bollenstreek' op Tespelduyn. (foto's-filmpje)

Dit weekend is Landgoed & Golfbaan Tespelduyn voor het derde jaar gastheer voor ongeveer vijftig bedrijven uit de Bollenstreek. De eerste dag zaterdag was het gezellig druk, aldus de organisatie. Bent u zaterdag niet in de gelegenheid geweest dan kunt u zondag 7 september...

alsnog de beurs bezoeken. Op de beurs laten de aanwezige standhouders hun mooiste producten zien en vertellen over diensten die zij kunnen leveren om het leven nog aangenamer te maken.

Van demonstratie naar workshop.
De bezoekers zullen blijvend verrast worden door de kwaliteit en diversiteit van de aanwezige bedrijven. Want wie tussen de pagodetenten dwaalt, zal overweldigd worden door luxe producten en diensten die gewoon om de hoek verkrijgbaar zijn.

In het leven van iedereen ontbreekt nog wel dat ene dingetje, waarvan je zegt: dan zou mijn leven echt 100 procent zijn. Op de lifestylebeurs Goed Leven in de Bollenstreek kom je tot de ontdekking dat je zoektocht ten einde is: het is namelijk gewoon verkrijgbaar in je eigen streek.

Zo is er de mogelijkheid voor het laten maken van een nieuw ontwerp voor de tuin of het balkon, de planten die daarbij passen of het tuinmeubilair en andere accessoires om het plaatje vervolmaken.

De nieuwste trends in de kleuren van buiten- en binnenkant van de woning en welk materiaal daar het meest geschikt, duurzaam en milieuvriendelijk is, worden gedemonstreerd.

Ideeën voor een nieuwe inrichting van woonkamer tot keuken tot badkamer en hoe werkt zo'n jacuzzi nou precies.

Ook de liefhebbers van de automobiel komen aan hun trekken, met de nieuwste modellen, onderhoudsacties of informatie over het opladen van een elektrisch vervoermiddel. En dan nog veel en veel meer voor in, op, rond, om en aan het huis, tuin of bedrijf.

 

Entree gratis:
De toegang tot de lifestylebeurs Goed Leven in de Bollenstreek is gratis. Het terrein is zaterdag 6 en zondag 7 september geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid. Landgoed Tespelduyn is ook per fiets en met de bus (Arriva 57 en 90, halte Corneliabrug) goed bereikbaar.

 

Let op: afsluiting N206 in het weekend van 6 en 7 september. Kom ook en laat je verrassen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft. www.goedlevenindebollenstreek.nl.

Foto's en filmpje redactie van BON.


De beurs is speciaal voor bezoekers die bezig zijn met hun woonomgeving en in een gezellige sfeer net iets leukers en mooiers willen vinden dan de standaardinrichting van hun woonomgeving, waarbij kennis en materialen zonder zorgen door lokale bedrijven wordt geleverd. Zie ook www.goedlevenbollenstreek.nl.

 

Inhoud van de beurs:

In een prachtige sfeervolle setting met feestelijke pagodetenten rond de bebouwing van Landgoed Tespelduyn treft u een beurs met kennis, informatie, leuke arrangementen, specifieke shows, een rondrit over Tespelduyn met aandacht voor het unieke uitzicht over de hele Bollenstreek vanaf “de Terp”, golfen, jeu de boules en meer beleving.

 

De standhouders zijn allen regionale ondernemers die elkaar aanvullen op hun eigen vakgebied. U kunt op de beurs terecht voor alle inspiratie en techniek in en rond uw huis. Er is advies te vinden van aankoop tot renovatie.

 

Entree en parkeren zijn gratis, de routeborden naar Tespelduyn leiden u rechtstreeks naar deze unieke gebeurtenis!

 

Data en tijden:

Zaterdag 21 september van 14:00 tot 20:00 uur

Zondag 22 september van 11:00 tot 17:00 uur

 

{gallery}6506{/gallery}