Datum: 16-05-2022 - 10:40
28
aug
'14

Politiek Café: de Pubquiz!

In welk jaar werd De Zilk onderdeel van Noordwijkerhout, wie was het eerste vrouwelijke raadslid, waar moet je zijn als je overlast ondervindt door de buren? Weet je het antwoord op deze vragen of ben je nieuwsgierig… Kom dan naar de politieke pubquiz-avond in Café van der Geest....

op maandag 6 oktober. Er zijn verschillende rondes waarin je in teams speelt. Het wordt een gezellige avond waarbij leuke prijzen zijn te winnen en daarbij kun je ook nog op informele wijze iets opsteken over de politiek. 

Na het succes van de vorige vier politieke cafés willen wij de draad weer oppakken. Iedereen is van harte welkom op maandag 6 oktober. Entree is gratis en u krijgt van ons het laatste rondje. Vanaf 20.00 uur bent u welkom in Café Van Der Geest, Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout.

De pubquiz zal om 20:30 uur beginnen en na de prijsuitreiking kunt u verder discussiëren/bijpraten tijdens de borrel. Voor meer informatie over het Politiek Café, kijk op de website www.cdanoordwijkerhout.nl of volg ons op Facebook ‘Politiek Café Noordwijkerhout’ of Twitter.