Datum: 08-02-2023 - 18:22
03
sep
'14

Oranjebowling succesvol uitgebreid met een jeugdtoernooi.

Het 9de Oranjebowling-toernooi, ja de tijd gaat snel, beloofd een nog groter spektakel te worden dan de vorige edities! Na vorig jaar het toernooi met een jeugdcompetitie uitgebreid te hebben gaan we daar dit jaar natuurlijk mee door. Er wordt deze avond gestreden om diverse prijzen....

Aan het einde van de avond wordt een winnend heren- en damesteam bekend gemaakt en er zijn individuele prijzen te verdienen. En net zoals bij de senioren competitie wordt ook hier met een handicap gespeeld om iedereen kans te geven op de eeuwige roem van de overwinning en de prijzen.

De Junior Challenge zal om 18:30 uur gaan en aansluitend hierop zullen de senioren hun krachten gaan meten in een oergezellig en chill junior en senior bowling toernooi. Iedereen vanaf groep 7 kan zich hiervoor inschrijven nu al via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld voor de het junior toernooi bedraagt € 5,- maar ben je donateur dan is het maar € 2,50 je krijgt hiervoor ook een consumptie.

Het toernooi vindt plaats op 8 september vanaf 18:30 uur bij bowlingcentrum Flamingo mochten er veel inschrijvingen zijn wordt de start vervroegd naar 18:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Mochten er nog plekken over zijn is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op 6 september in Café van der Geest.

Inschrijving voor het senioren toernooi kan op zaterdagavond 6 september vanaf 19:00 uur in Café van der Geest het inschrijfgeld bedraagt € 6,50 bij voorinschrijving. Let op schrijf je snel in want vol is vol en begin het schooljaar met een leuke avond!

Het toernooi vindt natuurlijk plaats in het Flamingo Bowlingcentrum en is mede mogelijk gemaakt door dit fantastische bowlingcentrum en de Noordwijkerhoutse bowlingvereniging! Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.