Datum: 25-02-2021 - 02:52
05
sep
'14

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn in de top tien "zonnigste terras".

De afgelopen maanden hebben 55 verschillende 'mystery bezoekers' in opdracht van het ondernemersmagazine IntoBusiness, de lokale Duin- & Bollenstreekse terrassen bezocht en beoordeeld. Waar is het zakelijk goed toeven, waar kun je zakelijk goed afspreken. In totaal zijn er 316....

beoordelingen gedaan. De top 10 is in de afgelopen zomer minimaal 5 keer beoordeeld. Hieronder in willekeurige volgorde de top 10, in oktober wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt:

*Tespelduyn Noordwijkerhout

*A-Muze uit Lisse

*Breakers Beach House Noordwijk

*Brasserie De Burgt Rijnsburg (NIEUW)

*Langs Berg & Dal Noordwijk (NIEUW)

*De Zeemeeuw Noordwijk

*Chique & Simpel Lisse

*Hemels Sassenheim

*Copper Noordwijk

*De Vier Seizoenen Lisse

De mystery bezoekers zijn lokale ondernemers die 'wel eens' buiten de deur zakelijk afspreken. Beoordelingen werden door hen ingevuld in een vooraf samengestelde lijst. Dit jaar komen er enkele verrassende locaties naar voren. De bestaande toplocaties om zakelijk af te spreken blijven het in het algemeen ook goed doen.

Wederom is de P van personeel een hele belangrijke schakel, maar ook parkeren, Wifi, de kaart en de kwaliteit van de gerechten zijn heel belangrijk gebleken. Eigenaren kunnen nog zulke innovatieve concepten ontwikkelen maar alles valt en staat bij het gastheerschap en de uitvoering van het personeel.

In het derde nummer van Bollenstreek IntoBusiness dit jaar (10 oktober 2014) wordt de top 25 van dit jaar gepubliceerd (en natuurlijk op BON). Nog even wachten wie Copper Food & Drinks uit Noordwijk (de winnaar van vorig jaar) opvolgt of zal Copper voor de derde achtereenvolgende keer beste beoordelingen hebben gekregen....

Foto terras Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.