Datum: 25-02-2020 - 01:04
01
sep
'14

Scouting Bostreno-Bronsgeest start nieuw seizoen.

Op 6 september start het nieuwe seizoen bij Scouting Bostreno-Bronsgeest. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke en leuke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens de zomerstop hebben...

de vrijwilligers van de groepen niet stil gezeten. Na de kampen is al het materiaal uitgezocht, opnieuw ingedeeld en opgeruimd. Heeft het clubhuis voor de rest een sopbeurt gehad. En zijn de programma's voor het komende half jaar bedacht en voorbereid.

Gezamenlijke opkomst!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. Zaterdag 6 september vind de aftrap van het seizoen plaats.

In het centrum van Noordwijkerhout zal er met alle jeugdleden van de groepen het grote groepsspel 'Het rad van B' gespeeld worden. Pas op interactie met het winkelende publiek is een onderdeel wat in de vele opdrachten terug komt!

 

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En wil je elke zaterdag worden uitgedaagd? Kom dan eens bij ons kijken! Vooral bij de bevers, jongens en meisjes van 5 tot 7 en de esta's, meisjes van 7 tot 11 zijn er nog plekken.

Je kunt ons vinden aan de van der Weijdenlaan 2B, achter Noppe. Je mag drie keer gratis komen kijken. Zaterdag beginnen we om 14:00 uur rond de witte kerk en zijn we rond 16:00 uur klaar. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.bostreno.nl

Foto PR.