Datum: 10-08-2020 - 10:52
01
sep
'14

Vanavond moet je in ’t DURP zijn!

Ook dit jaar zal de dinsdagavond, 9 september, voor veel inwoners van Noordwijkerhout weer het begin zijn van een goede traditie. Deze avond is namelijk het ontmoetingspunt voor vele ‘oude’ en ‘nieuwe’ Noordwijkerhouters, voor sponsoren en vrienden van oranje, voor donateurs...

en bijna donateurs, die zo in een sfeervolle ambiance kunnen samenzijn. Want tijdens deze activiteit wordt ons DURP opgeluisterd met allerlei muzikale activiteiten op verschillende locaties en zullen in ’t DURP de terrassen tot ‘s avonds laat open zijn. Zodat een ieder onder het genot van een drankje nog gezellig kan bijpraten.

De Oranjevereniging zal namelijk weer samen met een groot aantal deelnemende winkeliers een gezellige invulling geven aan deze avond. De uitdaging van deze avond wordt mogelijke gemaakt door de vele deelnemende winkeliers, die hun etalage voor deze avond extra versierd hebben en daarin verschillende ‘foute’ artikelen verstopt hebben, die totaal niets met hun vakgebied te maken hebben.

Het is de bedoeling in alle etalages te ontdekken om welke artikelen het gaat. De formulieren met de deelnemende winkeliers kunt u afhalen op verschillende punten in het dorp en ook bij de kraam van de Oranjevereniging (in de Havenstraat).

Door de puzzel op te lossen zijn diverse prijzen te winnen, die belangeloos aangeboden worden door de winkeliers van Noordwijkerhout. Als u de puzzel heeft opgelost kunt u het formulier in een bus bij de Bruna tot ‘s avonds 23.00 uur.

Ook zullen er op deze avond diverse bestuursleden van de Oranjevereniging aanwezig zijn om al uw vragen over de vereniging, een mogelijk donateurschap of sponsor schap te beantwoorden. En mocht u meer vragen over ons en onze activiteiten of doelen hebben kunt u deze natuurlijk ook stellen. Want wij zijn een open vereniging voor en door Noordwijkerhouters! Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.