Datum: 18-01-2021 - 18:16
31
aug
'14

Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert 43ste Oranjeloop.

Als vast onderdeel van de gezellige kermisdagen organiseert de Oranjevereniging haar traditionele Jeugd-Oranjeloop. Er is weer een prachtig parcours uitgezet door het centrum van het dorp. De start is in de Havenstraat, vóór de winkel van Looijestein Tweewielers en loopt via de...

Koninginneweg, de Herenweg, langs het kermisterrein en de Schoolstraat naar de Havenstraat waar de finish is.

De organisatie wil er weer een groot spektakel van maken en rekent daarom op een grote opkomst. Alle kinderen zijn op dinsdag 9 september vanaf 19.15 uur van harte welkom om aan dit sportieve en leuke evenement mee te doen. Alle ouders, opa’s, oma’s en verdere belangstellenden worden uitgenodigd om de deelnemertjes aan te moedigen!

Er zijn in diverse categorieën prachtige bekers te verdienen. Natuurlijk zullen alle deelnemers na afloop een mooie herinnering ontvangen. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur bij de start. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,00 p.p.

Speciale Prestatie SPOC voor de jeugd
Net als vorig jaar wordt dit jaar weer een speciale Prestatie SPOC voor de jeugd t/m 14 jaar gehouden. Als je inschrijft voor de jeugdloop van Noordwijk-Binnen, Hillegom of Noordwijkerhout ontvang je een stempelkaart. Om in aanmerking te komen voor een fraaie SPOC medaille moet je aan minimaal 4 jeugdlopen meedoen maar meer mag natuurlijk ook. Des te meer stempels hoe hoger het getal wat op de medaille komt te staan. De jeugdlopen worden net zoals het SPOC gehouden tijdens de najaarsfeesten achtereenvolgens in Noordwijk-Binnen, Hillegom, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Meer informatie op www.oranjecircuit.nl.

Super Prestige Oranje Circuit
Op hetzelfde circuit als de Jeugd-Oranjeloop organiseren atletiekvereniging NSL uit Noordwijkerhout en de Spartaan uit Lisse voor de 20ste keer, in samenwerking met de Oranjeverenigingen, het Super Prestige Oranje Circuit (SPOC). Het circuit gaat over 6 wedstrijden, welke een open competitie is en waaraan iedereen kan meedoen. Deelname aan 1 wedstrijd kan ook. Je wordt in het eindklassement opgenomen indien aan minimaal 4 wedstrijden is deelgenomen. Vóórinschrijven voor het SPOC en voor meer informatie www.oranjecircuit.nl. Kosten bedragen € 15,00. Ná-inschrijven is mogelijk tot 15 minuten vóór de wedstrijden in Noordwijk, Noordwijkerhout en Hillegom. Kosten bedragen dan € 17,00. Meedoen aan de wedstrijd alleen in Noordwijkerhout kan ook voor € 4,00. Aanvang SPOC-wedstrijd 19.45 uur.

Wij verzoeken bewoners langs het parcours, vriendelijk doch dringend hun auto elders te parkeren. Voor meer informatie zie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..