29
aug
'14

Feessie voor Koos, 30 jaar Dierenhoeve en 50 jaar Bavo.

Vrijdagmiddag was het feest op de zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve, op het terras van het tuinhuis werd Koos Elderhorst in het zonnetje gezet. Er werd stilgestaan bij het feit, dat de 75-jarige Koos zich inmiddels al 30 jaar inzet voor de Dierenhoeve en dat hij zoals hij nog steeds zelf zegt...

dit jaar al 50 jaar op het 'BAVO-terrein' woont. Ook beheerder Bart van der Zwart van de Dierenhoeve vond dat deze twee jubileums niet ongemerkt voorbij konden gaan en zorgde voor een leuk feessie voor Koos.

Als dertig jaar lang verzorgd Koos iedere ochtend de koffie op de boerderij en tijdens verschillende activiteiten zoals het schaapscheren is Koos de DJ en draait hij, net als nu op zijn eigen feessie, gezellige muziek.

Veel medebewoners en vrijwilligers kwamen Koos feliciteren en beheerder Bart had voor hem, als bedankje voor zijn inzet, nog cadeautje met allemaal lekkers daarin en een mooi T-shirt met DJ-Koos.

Op de vraag aan de 75-jarige Koos of hij nu met pensioen gaat antwoordde hij volmondig: echt niet, ik ga door tot ik er bij neerval....

Foto's redactie BON.